Polițiștii tulceni continuă seria acțiunilor pe linie de disciplină rutieră

Polițiștii tulceni acționează pe străzile din municipiu. FOTO IPJ Tulcea

Pentru a contracara evenimentele rutiere de pe raza județului Tulcea, conducerea IPJ Tulcea a dispus o serie de activități și acțiuni.

În perioada 18 – 24 iunie, polițiștii tulceni au continuat acțiunile pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. În ziua de 19 iunie s-a acționat pe toate categoriile de drumuri care prezintă risc crescut de accidente, pe principalele intrări şi ieşiri din localităţi. În zilele de 20 și 21 iunie s-a acționat pentru combaterea abaterilor săvârşite de către pietoni și pentru combaterea indisciplinei biciciștilor și căruțașilor, în zilele de 22 și 23 iunie s-a acționat pentru identificarea persoanelor care conduc auto fiind sub influența alcoolului, iar duminică, 24 iunie prioritatea polițiștilor a constituit-o respectarea regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunilor desfășurate săptămâna trecută au fost aplicate 628 de sancțiuni contravenționale la legislația privind circulația pe drumurile publice, din care 165 au fost pentru depășirea limitei legale de viteză, de asemenea, polițiștii tulceni au reținut 33 permise de conducere, au retras 27 certificate de înmatriculare și au constatat 8 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*