Polițiștii tulceni continuă seria acțiunilor pe linie de disciplină rutieră

Anchetă a poliţiştilor tulceni după ce pe Facebook au apărut imagini cu un câine maltratat

Pentru a contracara evenimentele rutiere de pe raza județului Tulcea, conducerea IPJ Tulcea a dispus o serie de activități și acțiuni.

În perioada 18 – 24 iunie, polițiștii tulceni au continuat acțiunile pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. În ziua de 19 iunie s-a acționat pe toate categoriile de drumuri care prezintă risc crescut de accidente, pe principalele intrări şi ieşiri din localităţi. În zilele de 20 și 21 iunie s-a acționat pentru combaterea abaterilor săvârşite de către pietoni și pentru combaterea indisciplinei biciciștilor și căruțașilor, în zilele de 22 și 23 iunie s-a acționat pentru identificarea persoanelor care conduc auto fiind sub influența alcoolului, iar duminică, 24 iunie prioritatea polițiștilor a constituit-o respectarea regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunilor desfășurate săptămâna trecută au fost aplicate 628 de sancțiuni contravenționale la legislația privind circulația pe drumurile publice, din care 165 au fost pentru depășirea limitei legale de viteză, de asemenea, polițiștii tulceni au reținut 33 permise de conducere, au retras 27 certificate de înmatriculare și au constatat 8 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*