Accident urmat de incendiu la intrare în comuna tulceană Ciucurova

Accident urmat de incendiu la Ciucurova. FOTO Ionuț Dumitru P
Accident urmat de incendiu la Ciucurova. FOTO Ionuț Dumitru P

Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut la intrare în comuna Ciucurova din Tulcea. După ce s-a ciocnit cu o altă mașină, o autoutilitară Dacia Logan Pick-up a ieșit de pe drum și a luat foc pe câmp.

Pompierii de la stația Babadag au fost solicitați să intervină. Martorii spun că Dacia s-a ciocnit cu o altă mașină, după care a ricoșat în afara drumului. Autoturismul a fost cuprins imediat de flăcări. Echipele de salvare care au sosit la locul accidentului au observat că focul s-a întins și la vegetația uscată din zonă.

Cei cinci subofițeri de la stația Babadag au reușit să oprească extinderea flăcărilor. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*