FOTO Jandarmii tulceni au recuperat 26 de metri cubi de lemne şi au aplicat amenzi in valoare totală de 7000 lei

Prima captură mai serioasă de lemn ilegal a fost făcută de către jandarmii tulceni. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil al IJJ Tulcea, în colaborare cu lucrători ai Administraţiei Parcului Naţional Munţii Măcinului, au executat o acţiune comună în data de 27 februarie, pe linia prevenirii şi combaterii tăierilor de arbori şi păşunat ilegal în zona Rezervaţiei şi pe raza localităţii Hamcearca.

La faţa locului, au fost depistate două autocamioane care transportau material lemnos de esenţă tare. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că, specia de material lemnos de pe aviz nu corespundea cu realitatea şi totodată lipsea marca silvică.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi a fost predată în custodie Ocolului Silvic Cerna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*