De la o scânteie a ars, lângă Babadag, o remorcă cu baloți și vegetația uscată din jur

Remorca a ars în totalitate. FOTO ISU Delta Tulcea

Un echipaj de pompieri de la Stația Babadag a intervenit vineri după amiază pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o remorcă încărcată cu 350 de baloți de paie, pe un câmp în apropiere de localitatea Babadag.

Incendiul a distrus remorca și încărcătura și s-a extins și la vegetația uscată, arzând aproximativ 500 mp de vegetație uscată. Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a producerii incendiului, o scânteie mecanică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*