Cod galben de vânt pentru județul Tulcea

Cod galben de vânt. FOTO Pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben valabilă, joi, 4 februarie, în intervalul orar 13:00-19:00 pentru județul Tulcea.

În această perioadă se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze ce vor depăși la rafală, 55 – 60 km/h.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea recomandă evitarea deplasărilor pe durata manifestării vântului puternic, iar parcarea autovehiculelor se va realiza în zone ferite, la distanță sigură față de copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*