CONCURS Tulcea NEWS pune la bătaie 3 invitații duble la piesa “Hotel Mimoza” de la Teatrul Jean Bart

Teatrul Jean Bart din Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

“Tulcea News” te invită, din nou, la Teatrul Jean Bart. Am pus la bătaie trei invitații duble la un concurs pentru sâmbătă, 24 februarie 2018.

Tot ce ai de făcut este să urmezi acești trei pași:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la teatru.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 23 februarie, la ora 20.30.

Piesa “Hotel Mimoza” are în distribuție actorii: Cristian NAUM, Aida ECONOMU, Irina NAUM, Radu NICULESCU, Inga MARCU, Gabriela CIOLACU, Mihai GĂLĂȚAN, Emanuel CRISTOIU, Simona PUSTIANU, Alexandru  MEDVEGHI, Ionel DURBALĂ și Gicu POMAZAN.

Scenografia este semnată de Elena COZLOVSCHI care o are asistent pe Elena ORBOCEA, iar regia îi aparține lui Aurel Palade.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*