VIDEO Bărbat dispărut pe canalul Dranov, căutat de echipaje ale ISU Delta Tulcea

Pompierii au intervenit cu o ambarcațiune pentru căutarea bărbatului dispărut. FOTO ISU Delta

Joi dimineață, începând cu ora 9:00, Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru căutarea unui bărbat despre care se presupune că este dispărut, după ce joi seară, o ambarcațiune a fost găsită plutind în derivă în zona canalului Dranov.

În urma verificărilor s-a stabilit că barca găsită fusese folosită în cursul după amiezii de joi de către un bărbat din Călărași, venit la pescuit. Potrivit reprezentanților ISU Delta, se intervine în zona canalului Dranov, mai jos de localitatea Murighiol, cu 1 ambarcațiune tip SAR și 3 subofițeri.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*