O nouă acțiune de donare de sânge în Episcopia Tulcii

O nouă acțiune de donare de sânge în Episcopia Tulcii

O nouă campanie de donare de sânge a avut loc joi, 10 septembrie, la sediul Centrului de Transfuzii Sanguine din Municipiul Tulcea, în cadrul Programului social-filantropic „Picături de viață”, susținut de preoți și credincioși din Protopopiatul Niculițel.

La acțiunea de astăzi au participat peste 35 de persoane, preoți și credincioși din parohiile Cerna, Nifon, Greci, Isaccea, Smârdan, Garvăn, Jijila, Turcoaia, Hamcearca și Iulia. Personalul Centrului de Transfuzii Sanguine Tulcea și-a exprimat mulțumirea pentru noua donație de sânge efectuată joi, care va ajuta numeroase persoane aflate în dificultate medicală. Inițiativa a răspuns solicitărilor locale, întrucât atât la nivel național cât și județean se înregistrează o acută lipsă de sânge.

Programul „Picături de viață” se află în al treilea an de derulare consecutivă, iar anul acesta, au avut loc deja două campanii, în luna iulie și în luna septembrie, în luna octombrie fiind programată o nouă acțiune de donare de sânge, cu preoții și credincioșii din Protopopiatul Babadag.

Și la această nouă campanie de donare de sânge alături de preoți s-a aflat și P.S. Visarion, Episcopul Tulcii care, la final a dăruit pentru Centrul de Transfuzii Sanguine și pentru personalul de aici o icoană cu Maica Domnului precum seturi de echipamente medicale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*