Incendiu într-o gospodărie din Luncavița izbucnit de la o oală cu mâncare uitată pe foc

Incendiu într-o gospodărie din Luncavița izbucnit de la o oală cu mâncare uitată pe foc. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină joi, 3 februarie, în jurul orei 13.35, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Luncavița.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, cu 14 subofițeri și un ofițer din cadrul Secției de Pompieri Măcin, și membri SVSU Luncavița cu o autospecială de stingere.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul unei bucătării lipită de casă și acoperișul locuinței cu degajare mare de fum. Prin intervenția promptă a forțelor de intervenție pagubele materiale au fost limitate, iar din fericire nu s-au înregistrat victime”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Au ars aproximativ 20 de metri pătrați din acoperișul anexei și a fost afectat circa 30 de metri pătrați din acoperișul casei de locuit.

Cauza probabilă a incendiului a fost un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*