Percheziții DIICOT în Tulcea pentru lichidarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism

Percheziții în Tulcea într-un dosar de trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism. FOTO cu rol ilustrativ

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Tulcea, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Tulcea, efectuează miercuri, 24 noiembrie, un număr de șapte percheziții domiciliare, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, proxenetism și lipsire de libertate în mod ilegal.

Astfel, potrivit DIICOT, în cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2016 – 2021, prin inducere în eroare și abuz de autoritate, suspecții au recrutat mai multe tinere pe care le-au transportat pe teritoriul Germaniei, unde le-au determinat la practicarea prostituției, sumele de bani obținute fiind folosite în totalitate de către aceștia.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea, vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de patru persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*