Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, întregit cu 12 noi colegi

Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, întregit cu 12 noi colegi. FOTO: IJJ Tulcea

Un ofițer și 11 subofițeri și-au început cariera militară, fiind pregătiți să ofere sprijin și să-și îndeplinească cu succes misiunile încredințate în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

Potrivit IJJ Tulcea, un militar s-a alăturat ofițerilor specialiști din cadrul instituției, ca urmare a obținerii rezultatelor cele mai bune la examenul susținut în cadrul concursului organizat pentru ocuparea funcției de ofițer specialist II din cadrul Compartimentului Marketing și achiziții.

De asemenea, 11 subofițeri absolvenți ai Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, respectiv „Petru Rareș” din Fălticeni, își vor desfășura activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, iar timp de șase luni, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore, un jandarm cu experiență, care îi va îndruma în noua lor carieră.

Inspectorul șef, colonel Bordei Ion, le-a urat succes și o carieră militară plină de realizări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*