VIDEO Administrația locală din Jurilovca a prezentat bilanțul după 10 ani de mandat

Comuna Jurilovca. FOTO Adrian Boioglu

Unul dintre cei mai longevivi primari din județul Tulcea, edilul comunei Jurilovca, Eugen Ion, a dat publicității bilanțul realizărilor sale după împlinirea a 10 ani de mandat.

„Orice moment este unul potrivit pentru un bilanț. Așa arată 10 ani de administrație performantă la Jurilovca!”, a scris primarul Eugen Ion pe pagina de Facebook a instituției.

Edilul face o trecere în revistă a situației localității, a cărei administrare a preluat-o în urmă cu 10 ani, precum și a investițiilor pe care a reușit să le realizeze în această perioadă.

„Proiectele dezvoltate în comunitatea locală în ultimii 10 ani se ridică la o valoare totală de 169.439.485 de lei, cu investiții realizate în infrastructura rutieră, rețeaua de apă și canalizare, reabilitarea celor cinci unități școlare și a celor trei centre culturale din comună, investiții în sport și proiecte pentru dezvoltarea turistică a comunei”, mai scrie Eugen Ion.

De asemenea, în prezent, între cele mai importante proiecte în derulare în acest moment, el enumeră:

  1. Realizarea sălii de sport de tip urban, cu 180 de locuri;
  2. Extinderea zonei pescărești a portului Jurilovca.

De asemenea, investițiile pentru care a fost obținută finanțare în ultimul an sunt destinate:

  • asfaltării străzilor din Sălcioara;
  • înființării rețelei de canalizare în Vișina;
  • construirii unui sediu nou pentru Primăria Jurilovca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*