George Șișcu: „PSD pare doar puțin slăbit, dar este la locul lui, gata de revanșă după o lungă perioadă în care și-a lins rănile“

Deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu

Deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu, apreciază că alegerile parlamentare din luna decembrie se vor desfășura în plină pandemie de coronavirus, cu restricțiile ce vin odată cu această situație, și există riscul ca alegătorii „să nu mai fie atât de interesați de acest scrutin”.

„Pe 6 decembrie vom avea alegeri parlamentare, un examen electoral care va indica direcția României în următorii patru ani. Este ultimul scrutin din seria alegerilor începută în mai anul trecut.

Suntem într-o perioadă tulbure din punct de vedere sanitar, generată de pandemia prelungită, și există riscul ca românii, obosiți de campania electorală abia încheiată, să nu mai fie atât de interesați de acest scrutin. Este de datoria noastră, a politicienilor onești, dar și a oamenilor care cred în democrație și într-o Românie normală, să-i conștientizăm pe semenii noștri de importanța alegerilor din 6 decembrie”, spune deputatul liberal.

Potrivit acestuia, PSD este gata de revanșă, „după o lungă perioadă în care și-a lins rănile”, dar România nu-și mai permite o „traumă” ca acea petrecută la alegerile din 2016.

„Încă nu am obținut victoria definitivă pentru democrația din România. Aceiași politicieni perfizi și populiști, gata să blocheze orice inițiativă reformistă, sunt în Parlament, ba mai mult vor cere din nou votul românilor peste câteva săptămâni. PSD pare doar puțin slăbit, dar este la locul lui, pe alocuri chiar vioi, gata de revanșă după o lungă perioadă în care și-a lins rănile.

Ne amintim ce s-a petrecut în 2016 și nu mai vrem să repetăm acea experiență. România avea un guvern tehnocrat, exista percepția că lucrurile evoluează în direcția corectă, însă scrutinul din toamna aceluiași an a dat toate calculele peste cap. Partidele democratice n-au avut suficientă forță și claritate, iar social-democrații au apăsat pedala populismului până la capăt, obținând aproape jumătate din mandatele din Parlament. Ce a urmat? Cu acea victorie, Dragnea și ai lui au făcut ce au vrut, societatea civilă, președintele Klaus Iohannis, dar și partidele de opoziție luptând din greu pentru a stopa un lider a cărui țintă era să scape de Justiție.

România nu-și mai permite o astfel de traumă. Țara noastră este angajată ferm pe drumul democrației, avem aliați puternici în Europa, dar și peste Ocean, mai rămâne să ne apucă de treabă și să încheiem eternul circ politic”, a precizat George Șișcu.

El susține că PNL este pregătit să guverneze România într-un parteneriat solid cu președintele Klaus Iohannis.

„Vom îndrepta legile strâmbe promovate de PSD și vom elimina toate blocajele și gesturile populiste care ne țin în loc în momentul de față. Cu răbdare și determinare vom reconstrui această țară”, a mai declarat deputatul liberal de Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*