Casa unei bătrâne din Murighiol a luat foc de la o lumânare

Pompierii au intervenit la un incendiu izbucnit la locuința unei bătrâne din Murighiol. FOTO ISU Delta Tulcea

Locuința unei bătrâne din localitatea Murighiol, județul Tulcea, a fost cuprinsă de flăcări, luni dimineață. Vecinii au observat flăcările și au sărit și au salvat-o pe femeie și apoi au sunat la 112.

Incendiul se manifesta la acoperișul casei. La fața locului a fost trimise de la detașamentul de pompieri Tulcea din cadrul ISU Delta Tulcea, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 11 subofițeri. Potrivit vecinilor, nu era casa bătrânei de 65 de ani, ci a unei doctorițe care a lăsat-o să locuiască acolo, iar focul ar fi izbucnit de la o lumânare.

Potrivit pompierilor, a ars 150 mp acoperiș din stuf, lemn și lut.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*