Subprefectul Carmen Caloianu va prelua atribuțiile funcției de prefect al județului Tulcea până la desemnarea titularului postului

Carmen Caloianu a depus jurământul în noua sa calitate de subprefect al Județului Tulcea

Carmen Caloianu a depus, vineri după-amiază, în prezența șefilor structurilor MAI, jurământul în noua sa calitate de demnitar, respectiv subprefect al Județului Tulcea.

La festivitate au mai asistat fostul prefect al județului Tulcea, Alexandru-Cristian Iordan, fostul subprefect al județului Tulcea, Teodora Giurgiuvanu precum și șeful Serviciului conducere instituții deconcentrate și afaceri europene, Anica Madar.

Până la depunerea jurământului de către noul prefect al județului Tulcea, subprefectul Carmen Caloianu va prelua aceste atribuții de prefect (detalii aici).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*