Bursa Generală a Locurilor de Muncă în Tulcea, Măcin și Babadag  

AJOFM Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea informează că în data de 17 mai 2024 va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul va avea loc începând cu ora 9.30, în același timp, în trei orașe ale judeţului Tulcea, după cum urmează:

Tulcea – Casa de Cultură a Sindicatelor, Piaţa Independenţei nr. 1

Măcin – Punct de lucru, str. 1 Decembrie nr. 58

Babadag – Centrul Cultural “Nicolae Bălășescu Nifon” (Casa de Cultură) – strada Pavel Gheorghe nr. 8

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, astfel existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

Evenimentul se adresează atât persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung, cât și angajatorilor care își pot recruta personalul, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

De asemenea, angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Tulcea, din strada Grigore Antipa nr. 10, tel. 0240/516858, fax 0240/512171 sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituției: tulcea@anofm.gov.ro.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*