Polițiștii tulceni au mai cazat un individ în Penitenciarul Tulcea

Penitenciarul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Un individ condamnat definitiv la executarea unei pedepse cu executare a fost depistat și încarcerat de către polițiștii din cadrul IPJ Tulcea.

În cursul zilei de 10 octombrie, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza municipiului Tulcea, unde au depistat un bărbat de 43 de ani, din municipiul Tulcea, pe numele căruia Judecătoria Tulcea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 1 an și 3 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Persoana în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*