O bătrână din Slava Rusă a murit după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări

O bătrână din Slava Rusă a murit în casa cuprinsă de flăcări. FOTO ISU Tulcea
O bătrână din Slava Rusă a murit în casa cuprinsă de flăcări. FOTO ISU Tulcea

O bătrână din localitatea tulceană Slava Rusă a fost găsită moartă în casă după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări, cel mai probabil provocate de o lumânare lăsată aprinsă.

Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină, luni dimineață, pentru limitarea efectelor unui incendiu produs la o locuință  din localitatea Slava Rusă.

La fața locului s-au deplasat nouă pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD. La momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta într-una din camerele locuinței, cu degajare mare de fum.

„În urma executării recunoașterii, pompierii au găsit o victimă de sex feminin, în vârstă de 87 de ani. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta deoarece a fost găsită carbonizată”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Incendiul a fost localizat și lichidat de pompieri în limitele găsite. Aceștia au stabilit drept cauză probabilă a producerii incendiului lumânare lăsată aprinsă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*