Bărbat arestat pentru 30 de zile după ce a intrat în curtea unui imobil din Tulcea pentru a fura bunuri

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a intrat în curtea unui imobil din Tulcea pentru a fura bunuri.

La data de 11 aprilie, în urma activităților efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, împreună cu luptători din cadrul S.A.S., s-a reușit identificarea și depistarea unui bărbat bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tentativă la furt calificat.

În fapt, acesta este bănuit că, în seara de 3 aprilie a.c., ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din municipiul Tulcea, cu scopul de a sustrage bunuri din locuință.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestei persoane, iar în urma propunerilor formulate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, către Judecătoria Tulcea, a fost dispusă arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*