Restricții de circulație în Tulcea pentru organizarea și desfășurarea paradei de Ziua Națională a  României

Pentru buna organizare a paradei din data de 1 decembrie 2023 cu ocazia Zilei Naționale a României, la nivelul municipiului Tulcea vor avea loc următoarele restricții privind circulația rutieră :

– pe data de 29 noiembrie 2023, în intervalul orar 10:45 – 11:45 pe strada Isaccei , sectorul de drum cuprins de la intersecția cu strada Unirii, până la intersecția cu strada Lac Ciuperca – strada Podgoriilor (sensul giratoriu Pelican) în scopul unui antrenament tehnic.

– pe data de 01 decembrie 2023 în intervalul orar 10:45 -11:45   pe strada Isaccei , sectorul de drum cuprins de la intersecția cu strada Unirii, până la intersecția cu strada Lac Ciuperca – strada Podgoriilor ( sensul giratoriu Pelican) în scopul desfășurării paradei .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*