Tulcean lovit de mașină pe trecerea de pietoni

Dosar penal pentru un tulcean prins la volan sub influența alcoolului

În seara de 22 august a.c, un bărbat de 33 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1848, din municipiu, la o trecere de pietoni marcată și semnalizată, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat un pieton, care se angajase regulamentar în traversarea străzii .

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului. Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor producerii accidentului.

Polițiștii rutieri reamintesc conducătorilor auto să adopte o manieră prudentă de conducere în zona trecerilor de pietoni și în intersecțiile aglomerate, să respecte regulile de circulație și să evite depășirile riscante, în special când se circulă în coloană.

De asemenea, pentru un plus de siguranță, polițiștii recomandă conducătorilor auto să păstreze o distanță regulamentară în mers între vehicule și să adapteze viteza la condițiile de drum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*