„Baladele Deltei” participă la prima ediție a Festivalului Borșului Lipovenesc de Jurilovca

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, din Tulcea

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” va participa sâmbătă, 1 septembrie 2018, la Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca.

Pentru acest deosebit eveniment, soliștii vocali Georgeta Nichifor, Laura Ileana Feraru și Costel Atanasof au pregătit cântece cu specific dobrogean, iar dansatorii au inclus în programul lor variat suite de dansuri rusești. Membrii Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei” vor evolua sâmbătă, începând cu ora 14.30, pe scena amplasată în localitate.

Organizată de autoritățile locale, manifestarea se desfășoară în perioada 1 – 2 septembrie în Portul Jurilovca. În prima seară, alături de invitatul special, Smiley, vor concerta Radu Captari și Georgiana Mariana Chiriță, precum și ansambluri locale, iar duminică se vor afla pe scenă Gelu Voicu, Florin Vasilică și Grupul „Teleormanul”; prezentatori – Mihai Morar și Daniel Buzdugan. Programul este cu atât mai atractiv cu cât se anunță expoziții de fotografii, parada portului tradițional, concursuri cu premii în cărți de bucate cu rețete tradiționale și focuri de artificii, precum și deliciosul borș pescăresc. Organizatorii preconizează că peste 15.000 de vizitatori vor participa la acest eveniment aflat la prima ediție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*