„Baladele Deltei” participă la prima ediție a Festivalului Borșului Lipovenesc de Jurilovca

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”, din Tulcea

Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” va participa sâmbătă, 1 septembrie 2018, la Festivalul Borșului Lipovenesc de Jurilovca.

Pentru acest deosebit eveniment, soliștii vocali Georgeta Nichifor, Laura Ileana Feraru și Costel Atanasof au pregătit cântece cu specific dobrogean, iar dansatorii au inclus în programul lor variat suite de dansuri rusești. Membrii Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei” vor evolua sâmbătă, începând cu ora 14.30, pe scena amplasată în localitate.

Organizată de autoritățile locale, manifestarea se desfășoară în perioada 1 – 2 septembrie în Portul Jurilovca. În prima seară, alături de invitatul special, Smiley, vor concerta Radu Captari și Georgiana Mariana Chiriță, precum și ansambluri locale, iar duminică se vor afla pe scenă Gelu Voicu, Florin Vasilică și Grupul „Teleormanul”; prezentatori – Mihai Morar și Daniel Buzdugan. Programul este cu atât mai atractiv cu cât se anunță expoziții de fotografii, parada portului tradițional, concursuri cu premii în cărți de bucate cu rețete tradiționale și focuri de artificii, precum și deliciosul borș pescăresc. Organizatorii preconizează că peste 15.000 de vizitatori vor participa la acest eveniment aflat la prima ediție.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*