Accident rutier în apropiere de Babadag. Două persoane au fost rănite după o depășire riscantă

În urma depășirii, două autoturisme s-au ciocnit frontal. FOTO IPJ Tulcea

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs vineri după amiază între Mihail Kogălniceanu și Babadag.

Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat, de 33 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN 22 – E 87, între Mihail Kogălniceanu și Babadag s-a angajat în depășire, dar fără a se asigura în prealabil. Drept urmare, a intrat în coliziune cu un auto, condus din sens opus, regulamentar, de un bărbat, de 49 de ani, din comuna Baia, județul Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, care au fost preluați de echipaje medicale și transportați la spital. Pe numele șoferului vinovat s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*