Jandarmii tulceni, spiridușii lui Moș Crăciun pentru o fetiță de trei ani diagnosticată cu leucemie

Jandarmii tulceni, spiridușii lui Moș Crăciun pentru o fetiță de trei ani diagnosticată cu leucemie. FOTO: IJJ Tulcea

Nașterea Domnului reprezintă pentru noi toți motive de bucurie și speranță în suflet că ziua de mâine va aduce mai multă liniște, prosperitate și sănătate pentru cei dragi.

Cu sprijinul jandarmilor tulceni, Crăciunul acesta va fi unul cu bucurie și zâmbete pentru Florentina, o fetiță de trei anișori, care își trăiește copilăria mai mult prin spital, pentru că  micuța a fost diagnosticată cu leucemie, familia fiind nevoită să facă multe drumuri la Institutul Clinic Fundeni pentru tratament. Tocmai pentru că fetița are un sistem imunitar slăbit, mama acesteia ne-a rugat să purtăm măști de protecție în timpul vizitei.

Încă din toamna acestui an, jandarmii au aflat de povestea Florentinei și au ajutat la strângerea de donații pentru a sprijini familia greu încercată.

Pentru că Florentina mai are o surioară în vârstă de 5 ani, Moș Crăciun a îndesat în sacul lui mai multe jucării, cărți de povești, rechizite, dulciuri și hăinuțe. Moș Crăciun a fost primit cu un pahar de lapte, fursecuri, colinde și multă nerăbdare, iar jandarmii, spiridușii moșului, au fost bucuroși să îndeplinească misiunea de Crăciun – să aducă zâmbete acolo unde viața a adus multe încercări unei familii.

Bucuria și emoția copiilor a fost cea mai mare răsplată, însă dorința jandarmilor este ca Florentina să se poată bucura de viață, joacă și iubire alături de surioară și părinți.

Această acțiune de suflet a fost posibilă prin implicarea voluntară a jandarmilor tulceni, care au acceptat provocarea Jandarmeriei Argeș de a aduce fericirea pe chipul unor copii în prag de sărbători și au preluat Ștafeta Faptelor Bune. În continuare, Jandarmeria Tulcea va lansa către alte instituții din țară provocarea de a accepta Ștafeta Faptelor Bune, sperând astfel să motiveze cât mai multe persoane să ofere ajutor celor care au cu adevărat nevoie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*