Autoritățile tulcene au decis ridicarea restricției de pe drumul Dig şosea Măcin – Smîrdan

Intrarea în orașul Măcin. FOTO Cătălin Schipor

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunitla sediul Instituției Prefectului – județ Tulcea, a adoptat o hotărâre  ce vizează ridicarea unor restricții privind circulația rutieră pe un sector de drum național.

Având în vedere scăderile de debite şi niveluri ale fluviului Dunărea înregistrate pe sectorul judeţului Tulcea;
Ținând cont de Raportul comisiei de constatare formată din reprezentanți ai Instituției Prefectului – Judeţul Tulcea, IPJ Tulcea, ISU „Delta” Tulcea, SGA Tulcea și SDN Tulcea din data de 26 aprilie, s-a luat decizia de ridicare a restricţiilor de tonaj și viteză pe sectorul de drum naţional de pe raza judeţului Tulcea DN 22, Dig şosea Măcin – Smîrdan, km 86+600 – 98+000.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*