Cea de-a IX-a ediție a Danube Delta Cup Internațional va avea loc în acest weekend, la Babadag

FOTO Consiliul Județean Tulcea

În acest week-end, la Babadag va avea loc Danube Delta Cup Internațional, competiție organizată de clubul Nippon Budo Sport, care a ajuns la a noua ediție.

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat astăzi, începând cu ora 10.00, la conferința de presă de deschidere a evenimentului Danube Delta Cup, care va aduce la Tulcea peste trei sute de sportivi din România, Republica Moldova, Ucraina și Bulgaria.

După cum a declarat sensei Nicolaie Pănuță, președintele clubului Nippon Budo Sport, în concursul de sâmbătă, 10 iunie 2023, intră 27 de cluburi și un număr de 354 de sportivi.

„Ineditul acestei competiții este acela că vom avea și kumite pe echipe, pe lângă cel individual, aceasta fiind pentru prima dată când se organizează în România astfel de probe“, a declarat, în cadrul conferinței, Nicolaie Pănuță.

Dumitru Mergeani, administratorul public al județului Tulcea, a vorbim despre importanța susținerii sporturilor în general și a performanței sportive în particular.

„Pentru noi, Consiliul Județean Tulcea, este o onoare să venim în sprijinul unor echipe care au făcut performanță, iar sportivii lui Nicolaie Pănuță au venit acasă de fiecare dată «blindați» de premii. Mai mult, este important să menționăm faptul că acest sport, karate kyokushin, este unul complet și dezvoltă atât corpul, cât și mintea.

Noi avem anual posibilitatea de a acorda finanțări în baza Legii nr. 350/2005, iar de fiecare dată Nippon Budo a reușit să acceseze fonduri și să organizeze, iată, de nouă ani, această cupă“, a transmis, în cadrul conferinței, Dumitru Mergeani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*