Percheziții, la Babadag, într-un dosar de înșelăciune. Prejudiciul depășește 170.000 lei

Sediul IPJ Tulcea. FOTO IPJ Tulcea
Sediul IPJ Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au realizat mai multe percheziții, la Babadag, într-un dosar penal care vizează infracțiuni de înșelăciune. Oamenii legii au descins pe 16 octombrie, începând cu ora 6.00, în patru locații diferite.

Acțiunea a avut loc sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Babadag. La ea au participat polițiștii din cadrul IPJ Tulcea -Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Tulcea dar și a polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Tulcea și a Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

Cu ocazia punerii în executare a mandatelor de percheziție domiciliară, au fost ridicate înscrisuri utile cauzei, precum și conducerea la sediul Poliției în baza mandatelor de aducere, a 2 persoane pentru audieri.

Față de una dintre persoanele conduse la sediul IPJ Tulcea, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langă Judecatoria Babadag cu propunerea unei masuri preventive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*