Anchetă epidemiologică în IPJ Tulcea după ce un polițist a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un polițist din serviciul neoperativ al IPJ Tulcea a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Conducerea instituției a luat măsuri speciale pentru a preveni apariția de noi cazuri, ancheta epidemiologică fiind în desfășurare.

Polițistul a început să se simtă rău în cursul zilei de 5 mai pe când era la birou și a fost trimis la spital pentru un control. Pentru că prezenta febră și alte simptome specifice noului coronavirus, a fost internat în Secția Boli Infecțioase a  Spitalului Județean Tulcea și i-au fost prelevate probe. În cursul zilei de 6 mai au ieșit rezultate de laborator, care au confirmat prezența noului coronavirus.

A fost demarată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili sursele posibile de infectare, dar și contacții polițistului, care vor fi plasați în autoizolare. La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea s-a dispus pe lângă măsurile luate până acum – modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de dezinfectare și măsura dezinfectarii sediului IPJ Tulcea ce va avea loc în cursul zilei de 7 mai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Un ofițer superior din poliția municipiului Tulcea a fost confirmat cu COVID-19 | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*