Anchetă epidemiologică în IPJ Tulcea după ce un polițist a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un polițist din serviciul neoperativ al IPJ Tulcea a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Conducerea instituției a luat măsuri speciale pentru a preveni apariția de noi cazuri, ancheta epidemiologică fiind în desfășurare.

Polițistul a început să se simtă rău în cursul zilei de 5 mai pe când era la birou și a fost trimis la spital pentru un control. Pentru că prezenta febră și alte simptome specifice noului coronavirus, a fost internat în Secția Boli Infecțioase a  Spitalului Județean Tulcea și i-au fost prelevate probe. În cursul zilei de 6 mai au ieșit rezultate de laborator, care au confirmat prezența noului coronavirus.

A fost demarată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili sursele posibile de infectare, dar și contacții polițistului, care vor fi plasați în autoizolare. La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea s-a dispus pe lângă măsurile luate până acum – modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de dezinfectare și măsura dezinfectarii sediului IPJ Tulcea ce va avea loc în cursul zilei de 7 mai.

1 Trackback / Pingback

  1. Un ofițer superior din poliția municipiului Tulcea a fost confirmat cu COVID-19 | Tulcea NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*