Autoritățile tulcene au dezactivat Comitetul pentru situații de urgență vineri după amiază și l-au reactivat după scurt timp

Șenilata primită în sprijin de la ISU Galați este pregătită de intervenție. FOTO ISU Delta Tulcea

Activat în noaptea de 22 martie la ora 23, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției – CJCCI, a fost dezactivat începând cu ora 15:00, după ce meteorologii au decis că vremea s-a îmbunătățit, trecându-se la Cod Galben. Numai că a fost reactivat începând cu ora 16:20.

La scurt timp s-a luat decizia închiderii DN 22D Măcin – Mircea Vodă, drumul fiind redeschis în jurul orei 19.30.

În jurul orei 17.30, stația de pompieri Babadag a fost trimisă să intervină cu șenilata primita în sprijin de la ISU Galați pentru preluarea unei persoane de sex masculin, de 54 de ani, din localitatea Daeni, diabetic, suspect de hemoragie internă. Pacientul a fost preluat de salvatorii de pe șenilată și este transportat către intersecția cu DN pentru a-l preda unei autospeciale al SAJ Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*