Un ofițer superior din poliția municipiului Tulcea a fost confirmat cu COVID-19

Ambulanțe în fața Spitalului Județean Tulcea.

Un al doilea ofițer superior din poliția tulceană a fost confirmat ca fiind pozitiv la noul coronavirus. De asemenea, și un jandarm, tot din neoperativ este internat și el cu COVID-19.

Reprezentanții IPJ Tulcea au transmis că un al doilea polițist din neoperativ este bolnav cu COVID-19, fiind internat în Spitalul Județean Tulcea, Secția de Boli Infecțioase. A fost demarată o noua ancheta epidemiologică și potrivit unor surse neoficiale, există  indicii că ar fi fost contact direct cu primul polițist infectat cu COVID-19, dar și cu un jandarm din cadrul IJJ Tulcea, confirmat și el cu aceiași boală în data de 7 mai.

Potrivit reprezentanților IJJ Tulcea, și acesta face  parte din serviciul neoperativ din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, în prezent fiind și el internat în spital.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*