Accident rutier la intrarea în localitatea Baia

Accident rutier (arhiva). FOTO ISU Delta

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe raza localității Baia din cauza neatenției unui dintre șoferii implicați.

Potrivit polițiștilor, în cursul zilei de 16 noiembrie, un bărbat de 30 ani din comuna Nufăru, județul . Tulcea, în timp ce conducea un auto la intrarea în loc. Baia, dinspre Constanța, nu a păstrat distanța față de o autoutilitară, care circula în fața sa, condusă de un bărbat de 59 ani, din loc. Baia, jud. Tulcea, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens, lovindu-se de un alt auto, care circula reculamentar, condus de un bărbat de 43 ani din loc. Cogealac, jud. Constanța.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto din loc. Cogealac și a unui pasager din același auto. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*