Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării organizează un festival online. Florin Chilian, Ada Milea, Fără Zahăr, printre artiștii care cântă pe 2 mai

Afișul festivalului de muzică Soundrise

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării organizează la sfârșitul acestei săptămâni un festival online. În cadrul Soundrise Festival, care avea loc pe data de 2 mai, de la ora 19, vor cânta: Florin Chilian, Ada Milea, Fără Zahăr, SPAM și Folk Frate

Printre evenimentele programate de către Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării în 2020, în scopul promovării Deltei Dunării și a deschiderii destinației turistice către un public din ce în ce mai numeros și variat se numără și festivalul de muzică Soundrise.

Prima ediția a Soundrise Festival ar fi trebuit să se desfășoare la Sulina, în perioada 30 iulie – 2 august 2020. Din cauza restricțiilor impuse de lupta cu pandemia de SARS-COV-2, este foarte puțin probabil ca anul acesta să se mai poată avea loc evenimente publice de amploare, cu spectatori numeroși. Acest lucru nu înseamnă că Delta Dunării nu va putea fi vizitată de turiști și că operatorii din domeniu nu-și vor relua activitatea, respectând toate măsurile de siguranță impuse. De aceea, Soundrise Festival se mută în online, pentru o perioadă de timp încă nedefinită.

“Trebuie să continuăm să demonstrăm supremația bucuriei. În contextul sumbru al epidemiei, ne dorim să transmitem o rază de speranță și de încântare, precum și faptul că Delta Dunării este pregătită să primească turiști, în siguranță. Adaptându-ne vremurilor, am creionat un festival de muzică, cu multiple valențe, cu scopul de a menține vie în atenție Delta Dunării și județul Tulcea, ca o destinație turistică emblematică a României și de a aduce contribuții culturale, de solidaritate și de optimism. Ne dorim să reprezinte un simbol al renașterii, care să continue să transmită mesajul că există Delta Dunării și după Covid-19“, a declarat Cătălin Țibuleac, președintele AMDTDD.

Prima sesiune live a Soundrise Festival 2020 are loc sâmbătă, 2 mai, începând cu ora 19.00 Transmisiunea poate fi urmărită live pe

https://www.facebook.com/soundrisefestivalsulina/

și pe

https://www.facebook.com/Asocia%C8%9Bia-Delta-Dun%C4%83rii-132709560841325/

Sesiunile Soundrise Festival 2020 vor avea loc bilunar, în week-end-uri, pe întreaga perioadă a restricțiilor.

La prima sesiune a Soundrise Festival 2020 vor participa: Florin Chilian, Ada Milea, Fără Zahăr, SPAM și Folk Frate.

Soundirse Festival este un eveniment organizat de cătrea AMDTDD și PAH, cu sprijinul tehnic al PLAY UP.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*