Autoturisme căutate de autoritățile din Polonia și Slovacia, descoperite de poliţiştii de frontieră la cetățeni ucraineni

Autoturisme căutate de autoritățile din Polonia și Slovacia, descoperite la cetățeni ucraineni. FOTO: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit două autoturisme, mărcile Opel Astra și Mercedes, cu o valoare totală de peste 120.000 de lei, căutate de către autoritățile din Polonia și Slovacia, aflate în posesia unor cetăţeni ucraineni.

Potrivit Gărzii de Coastă, în cursul zilei de joi, 10 noiembrie, poliţiştii de frontieră din Isaccea au efectuat controlul de intrare în țară asupra unui autoturism marca Opel Astra, condus de către un cetățean ucrainean în vârstă de 30 de ani. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introduse de autorităţile din Polonia.

Câteva ore mai târziu, polițiștii de frontieră au controlat la intrarea în țară un autoturism marca Mercedes Benz, condus de către un cetățean ucrainean în vârstă de 33 de ani. În urma verificărilor specifice, s-a constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introduse de autorităţile din Slovacia.

Autoturismele, evaluate la aproximativ 123.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor. În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*