Două ambarcațiuni cu turiști s-au ciocnit în Delta Dunării. O persoană este dată dispărută

Delta Dunării. FOTO Adrian Boioglu

Două ambarcațiuni cu turiști s-au ciocnit astăzi, în Delta Dunării, iar în urma accidentului o persoană este dată dispărută.

Potrivit ISU Tulcea, în zona respectivă, cadrul Pichetului de Pompieri Crișan intervin cinci subofițeri cu ambarcațiune SMURD și o ambarcațiune de tip IB5.

Pompierii tulceni se află în zonă pentru căutarea unei persoane dispărută în apă.

În urma primelor informații accidentul naval a avut loc la intersecția canalelor Șontea cu Olguța.

În zonă se află și elicopterul SMURD pentru căutarea persoanei respective.

Potrivit IPJ Tulcea, astăzi în jurul orelor 12.10 s a primit un apel pe 112 de la un cetățean care a sesizat că pe canalul Olguța pe raza localității Mila 23 a avut loc o ciocnire între două ambarcațiuni în urma căreia o persoană a căzut în apă și nu a putut fi găsită. Persoana căzută în apă este un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*