Accident rutier cu fugă de la locul faptei în localitatea Iazurile

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

Un șofer beat a provocat un accident rutier pe raza localității Iazurile din județul Tulcea, iar apoi a părăsit locul faptei,  fost găsit ulterior de către polițiști pe raza aceleiași localități.

Polițiștii tulceni spun că în cursul zilei de 21 iulie, un bărbat de 29 de ani din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Iazurile,comuna Valea Nucarilor, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat un moped condus regulamentar de un bărbat de 69 de ani, din localitatea Mineri, comuna Somova.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului. După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști pe raza localității Iazurile, județul Tulcea.

oamenii legii au constatat că cel în cauză deținea permis de conducere, dar se afla sub influența băuturilor alcoolice, având concentrația de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*