Accident rutier cu fugă de la locul faptei în localitatea Iazurile

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

Un șofer beat a provocat un accident rutier pe raza localității Iazurile din județul Tulcea, iar apoi a părăsit locul faptei,  fost găsit ulterior de către polițiști pe raza aceleiași localități.

Polițiștii tulceni spun că în cursul zilei de 21 iulie, un bărbat de 29 de ani din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Iazurile,comuna Valea Nucarilor, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat un moped condus regulamentar de un bărbat de 69 de ani, din localitatea Mineri, comuna Somova.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului. După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști pe raza localității Iazurile, județul Tulcea.

oamenii legii au constatat că cel în cauză deținea permis de conducere, dar se afla sub influența băuturilor alcoolice, având concentrația de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*