Peste cinci kilograme de materiale pirotehnice, ridicate de polițiștii tulceni în Isaccea

Materiale pirotehnice, ridicate de polițiștii tulceni în Isaccea. FOTO arhivă TLnews

Polițiștii tulceni continuă acțiunile pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice desfășurate de persoanele fizice și juridice și atrage atenția cu privire la utilizarea responsabilă a acestora.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, la data de 30 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Tulcea și Poliției Orașului Isaccea au depistat pe raza localității Isaccea, un bărbat de 28 de ani, din localitate, care deținea în vederea comercializării aproximativ 5,5 kilograme de articole pirotehnice, fără a fi autorizat în acest scop.

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, aproximativ 235 de elemente, a fost ridicată de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*