150 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe) în Spania prin intermediul Reţelei EURES

Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor si ofera, prin intermediul Retelei EURES, 150 locuri de muncă în agricultură.

Descriere loc de muncă – Muncitorii vor lucra în câmp: la culesul fructelor, la curățatul pomilor; în fabrică: la aranjarea fructelor în lăzi și in caserole;

Cerințe – Sunt oferite 150 locuri de muncă după cum urmează: 100 de femei pentru munca în câmp și ambalat în depozit; 50 de bărbați pentru munca în câmp, din care 1 șofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D + atestat), 2 șoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C + E și atestat) și 2 tractoriști;

Limba straină – nu se solicită;

Salariu: 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp), 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul în fabrică);

Beneficii și alte condiții: Transportul dus-întors Spania îl plătește muncitorul. Pentru locuință (utilități și alte cheltuieli) angajatorul reține 10% din salariu în primul an și 5% din salariu în al doilea an. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primește un set complet de lenjerie de pat și un echipament de protecție individual. Contractul de muncă se semnează în Spania după înscrierea în sistemul de securitate socială (NIE).

Durată contract – aprilie – septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie;

Mod de aplicare: Persoanele cu domiciliul în județul Tulcea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES, Elena Eleonora Diaconu, din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, strada Grigore Antipa nr. 10, camera 107, etajul 1, telefon 0240 512 298, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea se realizeaza pe baza următoarelor documente:
– cerere tip (se completează la sediul agenției);
– copie act identitate;
– CV Europass in limba romana;
– adeverință medicală “apt pentru muncă”.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31 martie, iar data și locul desfasurarii bursei se va comunica la o dată ulterioară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*