Accident rutier petrecut în municipiul Tulcea. O femeie de 70 de ani a ajuns la spital

O femeie de 70 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut în municipiul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Tulcea au intervenit luni, 6 septembrie, în jurul orei 18.40, pentru acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI în urma unui accident rutier produs în municipiul Tulcea, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat două echipaje de salvatori cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

„În urma evenimentului au rezultat două victime, pasageri într-unul dintre autoturisme, neîncarcerate, conștiente și cooperante. Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, și o femeie, în vârstă de 70 de ani, au primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, doar femeia a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare, de către o ambulanță SAJ, sosită la locul solicitării”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor unuia dintre autoturisme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*