Dosare penale pentru doi bărbați prinși în timp ce pescuiau ilegal în Delta Dunării

Dosare penale pentru doi bărbați prinși în timp ce pescuiau ilegal în Delta Dunării. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Pardina au depistat, în zona de competență, doi bărbați care pescuiau ilegal dintr-o ambarcațiune.

Potrivit Gărzii de Coastă, în seara zilei de joi, 07 aprilie, în jurul orei 21.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Pardina au observat o ambarcațiune cu două persoane care desfășurau activități de pescuit. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că erau doi bărbați, cetățeni români, în vârstă de 47, respectiv 20 de ani, care nu dețineau permise sau autorizații de pescuit.

În urma controlului efectuat asupra ambarcațiunii au fost descoperite 92 metri de plasă din fir textil și alte unelte de pescuit.

Polițiștii de frontieră efectuează aspectul săvârșirii infracțiunii de „pescuit comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit”, iar ambarcațiunea, motorul aferent, plasele și sculele de pescuit au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*