VIDEO Prefectul de Tulcea, Lucian Furdui, mesaj pentru Anul Nou 2018

Prefectul județului Tulcea, Lucian Furdui. FOTO Cătălin Schipor
Prefectul județului Tulcea, Lucian Furdui. FOTO Cătălin Schipor

Cum caracterizați anul 2017 pentru dumneavoastră, personal, dar și pentru Instituția Prefectului?

Eu pot vorbi în ceea ce privește Instituția Prefectului doar despre a doua parte a anului, pentru că am fost numit în funcție în a doua parte a primăverii acestui an. Pentru tulceni, pentru cei din municipiu dar și pentru cei din județ a fost un an bun. Eu am o satisfacție foarte mare pentru că nu am avut evenimente majore și atributul nostru numărul unu este siguranța cetățeanului, după cum știți, referitor la această chestiune stăm foarte bine. Mai avem o veste bună în ceea ce privește pregătirea pentru iarnă. Aici, din ultimele inspecții efectuate în județ, stăm bine în ce privește utilajele, materialul antiderapant și personalul care va lucra, efectiv.

Un mesaj pentru tulceni, acum, la sfârșit de 2017 și început de 2018?

Tuturor tulcenilor și românilor, le doresc un an mai bun, prosper, fericit, și să fie însoțiți doar de gânduri bune!

Dumneavoastră, personal, ce vă doriți pentru anul următor?

Să fie cel puțin la fel de bun ca acesta!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*