Incendiu soldat cu o victimă în municipiul Tulcea

Intervenție a pompierilor. FOTO ISU Tulcea

În cursul acestei nopți, în jurul orei 4, salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că pe strada Digului din municipiul Tulcea s-a produs un incendiu la o magazie cu extindere la o casă de locuit.

Către locul indicat de apelant au fost direcționate două autospeciale de stingere cu 10 subofițeri și un echipaj SMURD. Echipajele de intervenție au intrat în dispozitiv și, în scurt timp, au localizat incendiul care a fost lichidat în limitele găsite.

În timpul intervenției de lichidare a incendiului, în magazia proprietății de unde a pornit focul inițial, a fost identificat trupul unei persoane carbonizate, proprietarul gospodăriei de unde a pornit incendiul, de aproximativ 65 de ani.

În urma incendiului ars o magazie în proporție de 100%, iar locuința învecinată a fost afectată la întregul acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați.

Cauzele probabile de producere a incendiului urmează a fi stabilite.

La fața locului se află și un echipaj de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*