Copil de trei ani, rănit într-un accident rutier petrecut în Câșlița

Copil de trei ani, rănit într-un accident rutier petrecut în Câșlița. FOTO IPJ Tulcea

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați, marți, cu privire la producerea unui accident rutier între două autoturisme care se deplasau pe DN 22 – E 87, pe raza localității Câșlița, în aceeaşi direcție.

La fața locului, poliţiştii au identificat conducătorii celor două autoturisme, un bărbat de 50 de ani, din comuna Niculițel şi un bărbat de 45 de ani, din Tulcea. În urma accidentului a rezultat rănirea unui copil de trei ani, pasager într-unul din autoturisme.

Ambii conducători auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*