VIDEO Peste 200 de polițiști tulceni sunt în stradă, de 1 Mai

Echipaj mixt de patrulare. FOTO Prefectura Tulcea

Peste 200 de polițiști tulceni sunt pe teren în perioada 1 – 3 mai împreună cu celelalte forțe ale MAI pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, pentru combaterea faptelor antisociale și pentru verificarea a modului cum sunt respectate ordonanțelor militare.

Polițiștii spun că anul acesta, toţi, trebuie să abordăm altfel 1 Mai şi să respectăm distanţarea socială, restricțiile prevăzute de Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă.

Păstrați distanțarea socială, evitați aglomerațiile şi nu transformați aceaste zile în curse pentru cumpărături.

Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.Accesul este restricționat în zonele cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde.
Echipajele de poliție rutieră, ordine publică, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, militari, vor supraveghea toate aceste zone, unde tradițional se încing grătarele.

Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare în vigoare sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, împreună cu jandarmeri, polițiști de frontieră, polițiști locali şi militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale sunt implicaţi în supravegherea modului în care se respectă prevederile legale în vigoare și sunt pregătiți să intervină prompt acolo unde se constată încălcări ale legii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*