FOTO Un bărbat de 34 de ani s-a urcat pe o clădire dezafectată din Tulcea și a amenințat că se sinucide. El a fost convins să coboare de negociatorul Poliției

Un bărbat s-a urcat pe o clădire și a amenințat că se sinucide. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat în vârstă de 34 de ani s-a urcat luni după amiază pe o clădire dezafectată din Tulcea și a a amenințat că se sinucide deoarece nu își găsește loc de muncă. El a fost convins să se dea jos de către negociatorul Poliției.

Un bărbat de 34 ani din Tulcea s-a urcat luni după amiază, pe o clădire dezafectată amenințând că se va sinucide pentru că nu își găsește loc de munca. Timp de 30 de minute protestatarul a solicitat prezența primarului. Negociatorul Poliției, comisarul șef Lucian Țugui, s-a urcat pe clădire, i-a oferit hrană și l-a convins să renunțe la gestul sinucigaș. Negocierea a durat o jumătate de oră. Bărbatul a fost predat unui echipaj SMURD și dus la spital pentru investigații de specialitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*