Pieton rănit într-un accident rutier, după ce a traversat prin loc nepermis

Pieton rănit într-un accident rutier, după ce a traversat prin loc nepermis. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a ajuns la spital, joi, 11 martie, după ce a fost accidentat de un autoturism în timp ce traversa printr-un loc nepermis o stradă din satul Malcoci.

Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Malcoci, pe DJ 222C, între un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, din Tulcea, și un pieton de 41 de ani, din Malcoci, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea pietonului, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ”, au precizat polițiștii tulceni.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*