VIDEO Ce sesizări privind incidente electorale au înregistrat polițiștii tulceni pe parcursul acestei zile

Polițiștii din cadrul IPJ Tulcea, alături de reprezentanții celorlalte structuri teritoriale ale MAI se află pe tot parcursul acestei zile în misiuni pentru asigurarea măsurilor de protecție, ordine și siguranță publică la secțiile de votare.

Toate sesizările sunt verificate de către echipele operative constituite, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun.

Pentru prevenirea unor evenimente negative poliţiştii tulceni vă recomandăm să respectați legislația electorală și regulile de conviețuire socială.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*