Polițiștii tulceni au marcat în avans Ziua Națională a României

4 ofițeri și 4 agenți din cadrul IPJ Tulcea au fost înaintați în grad, înainte de termen, pentru rezultate foarte bune. FOTO IPJ Tulcea

La data de 29 noiembrie, polițiștii tulceni au sărbătorit Ziua Națională a României și împlinirea a 99 de ani de la Marea Unire prin avansari în grad profesional și concursuri sportive.

 

La data de 29 noiembrie în cadrul unei ședințe festive desfășurate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea s-a serbat 1 Decembrie – Ziua Națională a României .

În cadrul ședinței au fost prezentate ordinele și dispozițiile interne în baza cărora 4 ofițeri și 4 agenți au fost înaintați în grad, înainte de termen, pentru rezultate foarte bune obținute în activitatea desfășurată și 9 agenți care au fost promovați din corpul agenților în corpul ofițerilor de poliție.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea urează tuturor românilor, de Ziua Națională, La mulți ani!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*