Vițică salvată de pompierii tulceni după ce căzuse într-o canalizare

Vițică salvată de pompieri după ce căzuse într-o canalizare. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați să intervină luni, 15 martie, în jurul orei 14.05, pentru extragerea unei vite căzute  într-o canalizare, în apropierea localității  Babadag.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență șase subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Pompierii militari au intervenit cu furtunuri și alte accesorii specifice unor astfel de intervenții, iar cu sprijinul proprietarului și a unui îngrijitor de animale au reușit să scoată vițica teafără și nevătămată.

Vițică salvată de pompieri după ce căzuse într-o canalizare. FOTO ISU Tulcea

Pentru evitarea producerii unor astfel de cazuri, pompierii tulceni recomandă cetățenilor supravegherea permanentă a animalelor proprii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*