VIDEO Cabană vânătorească în pericol din cauza unui incendiu de vegetație

Cabană vânătoarească în pericol din cauza unui incendiu de vegetație. FOTO ISU Tulcea

O cabană vânătorească este în pericol din cauza unui incendiu de vegetație în zona localității Ceamurlia de Jos.

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag intervin pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată și stuf în zona localității Ceamurlia de Jos din județul Tulcea.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 10 ha, iar o cabană vânătoarească din zonă este în pericol, pompierii depunând  eforturi pentru a o proteja.

La locul intervenției acționează 9 subofițeri cu două autospeciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*