VIDEO Opt sectoare de drumuri, închise circulației în Tulcea. Intervenții ale pompierilor pentru îndepărtarea unor copaci

Pompierii îndepărtează un copac căzut. FOTO ISU Tulcea

Opt sectoare de drumuri au fost închise circulației în județul Tulcea, iar pompierii au avut mai multe intervenții pentru îndepărtarea unor copaci.

Sectoarele de drumuri închise circulației sunt:

– DN 22A – Ciucurova Topolog – limită cu județul Constanța

– DN 22D – Horia – Popasul Cerbului

– DN 22D – Ciucurova – 2 Cantoane

– DN 22  – Tulcea – Baia – limită cu județul Constanța

– DN 22D – Măcin – Cerna – Horia

– DJ Tulcea – Agighiol

– DN 22A – Cataloi -Ciucurova

– DN 22  – Smârdan – Măcin

– DN 22F – Nalbant – Horia

– DN 22E – Garvăn – I.C. Brătianu

De la ora 4:30 și până la ora 08:00 au fost înregistrate peste 40 de apeluri la numărul unic de urgență 112 prin care au fost semnalate diferite situații de urgență. Ponderea cea mai mare a solicitărilor au vizat copaci ori crengi căzute pe carosabil și autoturisme și au fost semnalate 15 autoturisme blocate ori care nu au mai putut înainta. În aceste autoturisme sunt 32 de pasageri.

Toate forțele și mijloacele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea  sunt la datorie și intervin pentru gestionarea situațiilor de urgență.

De asemenea, lucrătorii din cadrul Drumurilor Naționale și județene intervin cu utilaje pentru degajarea zăpezii de pe carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*